zaterdag 7 september 2013

This Is The End


This Is The End is een komedie film, waarin de wereld vergaat. Er zitten veel acteurs in de film die gewoon zichzelf spelen. Seth Rogan en Jay Baruchel gaan naar een feestje in James Franco’s huis. Terwijl zijn en vele andere acteurs feesten, blijkt de wereld te vergaan. De meeste mensen gaan in het begin al dood of worden door een blauwe straal opgezogen. Slechts zes acteurs blijven over en proberen nu de Apocalyps te “overleven” in James Franco’s huis. Ze beginnen zichzelf en elkaar belachelijk te maken, door over hun mindere films grappen te maken. Verder moeten ze hun levensmiddelen proberen te delen, maar als Danny McBride het meeste verbruikt en de rest gestolen wordt door Emma Watson moeten ze naar buiten om bij Franco’s noodvoorraad te komen. Buiten worden ze aangevallen door demonen, waardoor het overleven een stuk moeilijker wordt.
De film heeft veel humor, vooral het gedeelte dat de acteurs elkaar met hun mindere films belachelijk maken is grappig als je de bepaalde films herkent.
Alle acteurs doen het goed, want ze spelen gewoon zichzelf met een bepaalde eigenschap. Je kunt zien dat iedereen het in de film naar zijn zin heeft.
Als je van komedie houdt en sommige van de acteurs in de film kent kan de film vermakelijk zijn.
Ik geef de film als cijfer 5/10  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten